Leave Your Message
ngageser2
01 02 03 04

Tentang Kami

Wilujeng sumping di Guangzhou Camans Locomotive Parts Co., Ltd, panyadia unggulan anu khusus dina asesoris motor sareng komponén anu aya hubunganana. Kalawan pangalaman éksténsif kami dina produksi pabrik Cina pikeun leuwih dasawarsa, urang bangga Sunan Gunung Djati dina nawarkeun layanan komprehensif ka konsumén urang. Ayeuna, pasar inti urang aya di Afrika, Amérika Kidul, sareng Asia Tenggara. Hayu urang nyandak anjeun ngaliwatan rupa-rupa produk urang jeung nyorot kaunggulan inti urang nu ngabedakeun kami di industri.

nempo leuwih
65405bbjmt
Hot selling produk
Kalayan maksim ieu kami parantos suksés nuturkeun jalur produksi tékstil modern "dijieun di Jerman" salami mangtaun-taun sareng teras-terasan sapinuhna - konsistén, éfisién, berorientasi ka hareup.
01 02 03 04 05 06 07 08 09

Ngobrol jeung tim urang kiwari

Kami bangga dina nyayogikeun jasa anu pas, dipercaya sareng mangpaat

panalungtikan ayeuna

Puseur produk

Produk urang loba dipaké dina sagala rupa widang

Bérita paling énggal
Tuturkeun sababaraha pangaweruh industri ngeunaan motor jeung sababaraha warta real-time ngeunaan parusahaan urang