Leave Your Message
geser2
01 02 03 04

Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Guangzhou Camans Locomotive Parts Co., Ltd, pemasok utama sing duwe spesialisasi ing aksesoris motor lan komponen sing ana gandhengane. Kanthi pengalaman ekstensif ing produksi pabrik Cina luwih saka sepuluh taun, kita bangga nawakake layanan lengkap kanggo para pelanggan. Saiki, pasar inti kita ana ing Afrika, Amerika Kidul, lan Asia Tenggara. Ayo kita nggawa sampeyan liwat macem-macem produk lan nyorot kekuatan inti sing mbedakake kita ing industri.

ndeleng liyane
65405bbjmt
Produk hot selling
Kanthi pepatah iki, kita wis sukses ngetutake jalur produksi tekstil modern "digawe ing Jerman" nganti pirang-pirang taun lan terus-terusan - kanthi konsisten, efisien, berorientasi ing mangsa ngarep.
01 02 03 04 05 06 07 08 09

Ngomong karo tim kita dina iki

Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani

priksaan saiki

Pusat Produk

Produk kita akeh digunakake ing macem-macem lapangan

Warta paling anyar
Tindakake sawetara kawruh industri babagan sepedha motor lan sawetara warta wektu nyata babagan perusahaan kita